Střední škola

Platba a doprava


Technologie přípravy pokrmů 6 Zobrazit větší

Technologie přípravy pokrmů 6

Hana Sedláčková, Jaroslav Řešátko

učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Více informací

Nakladatelství Fortuna

Produkt je skladem

sleva 10%

původní cena 159 Kč s DPH

143 Kč s DPH

Informace

ISBN 978-80-7373-114-4
EAN 9788073731144
Stránky 124 + 16
Formát A4
Vydání 1. vydání
Obch. č. 1424

Popis

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Související produkty