Střední škola

Platba a doprava


Technologie přípravy pokrmů 5 Zobrazit větší

Technologie přípravy pokrmů 5

Hana Sedláčková

učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Více informací

Nakladatelství Fortuna

Produkt je skladem

sleva 10%

původní cena 159 Kč s DPH

143 Kč s DPH

Informace

ISBN 978-80-7373-026-0
EAN 9788073730260
Stránky 136 + 16
Formát A4
Vydání 2. vydání
Obch. č. 1153

Popis

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Související produkty