Střední škola

Platba a doprava


Technologie přípravy pokrmů 3 Zobrazit větší

Technologie přípravy pokrmů 3

Hana Sedláčková

učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Více informací

Nakladatelství Fortuna

Produkt je skladem

sleva 10%

původní cena 145 Kč s DPH

131 Kč s DPH

Informace

ISBN 978-80-7373-032-1
EAN 9788073730321
Stránky 96 + 16
Formát A4
Vydání 2. vydání
Obch. č. 1151

Popis

Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.

Související produkty