Střední škola

Platba a doprava


Technologie přípravy pokrmů 1 Zobrazit větší

Technologie přípravy pokrmů 1

Hana Sedláčková

učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Více informací

Nakladatelství Fortuna

Produkt je skladem

sleva 10%

původní cena 145 Kč s DPH

131 Kč s DPH

Informace

ISBN 80-7168-912-2
EAN 9788071689126
Stránky 88 + 8
Formát A4
Vydání 3. vydání
Obch. č. 0881

Popis

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Související produkty